توضیحات
کندانسور تقطیر دو فن مهرسا استیل مناسب دیگ های تقطیر 150 الی 200 لیتری می باشد. لازم به ذکر است که برای دیگ های تقطیر 150 لیتری دبه ای، همچنان می توانید از کندانسور های کارگاهی تک فن نیز استفاده نمایید اما برای دیگ های سنتی یا کلاسیک 130 لیتر به بالا و یا گلابگیر های دبه ای 150 لیتر به بالا بایستی از چنین کندانسور قدرتمندی استفاده نمایید.
هر دو فن این دستگاه برقی دارای دیمر تنظیم کننده سرعت حرکت فن می باشند. لوله های مسی (رادیاتور دستگاه) با محاسبه و در نظر گرفتن اصل “تراز” ساخته شده اند و این به معنی آنست که در لوله کشی هیچ گونه شیب غیر استانداردی وجود ندارد.
همچنین پره های و یا پروانه فن این خنک کننده آبی عرقگیری فلزی می باشد و گارانتی کتبی الکتروموتور آن نیز از دیگر ویژگی های این کندانسور تقطیر کارگاهی می باشد.
نحوه استفاده از خنک کننده برقی دو فن
پس از اینکه خروجی دیگ بخار خود را از طریق شیلنگ سیلیکونی به ورودی این کندانسور تقطیر وصل کردید، منتظر خروج اولین میان بخار از سمت دیگر دستگاه (قسمت پایینی) باشید.
حال پس از وصل کردن سیم برق کندانسور به پریز و مشاهده اولین خروجی بخار، دستگاه را از طریق دیمر های آن روشن نموده و بنابر میزان بخار تولیدی توسط دیگ تقطیر و همچنین صلاحدید شما نسبت به دمای عرق یا گلاب حاصله، سرعت فن ها را بوسیله دیمر ها تنظیم نمایید.
چند نکته در استفاده از کندانسور تقطیر
- دقت داشته باشید که برای اولین استفاده از دستگاه بهتر است میعانات ابتدایی خارج شده از دستگاه را استفاده نکنید و برای اطمینان از تمیز بودن عرق حاصله از دستگاه، اجازه دهید، دستگاه مقداری کار کند تا درون لوله ها تمیز شود و آلودگی های احتمالی برطرف گردد.
- لازم بذکر است که پس از هر بار استفاده از دستگاه کندانسور برقی تقطیر بایستی مجاری آن را شستشو داده تا در طول مدت عدم استفاده از دستگاه، کپک و یا هرگونه عامل مضرر دیگری کشت پیدا نکند. همچنین این شستشو به طول عمر بیشتر دستگاه نیز کمک خواهد کرد.
- ترجیحا برای استفاده از این کندانسور تقطیر بهتر است از محافظ برق استفاده کنید. همچنین دقت داشته باشید که محوطه بیرونی دستگاه نباید در تماس با رطوبت و آب باشد، چرا که خطر برق گرفتگی و یا سوختن موتور فن دستگاه محتمل خواهد بود.
مزایای استفاده از کندانسور یا خنک کننده برقی در گلابگیری
این دستگاه که وظیفه خنک کردن بخار ایجاد شده در دستگاه های گلابگیری و تقطیر (دیگ های بخار) را بر عهده دارد، به شما کمک می کند که بدون هدر رفت انرژی و هدر رفت کمترین میزان آب (در مقایسه با کندانسور های آبی) عمل میعان که فاز دوم تقطیر می باشد، انجام گردد.
این دستگاه در مقایسه با مدل های آب-خنک فضای بسیار کمتری را اشغال می کند و همچنین نیروی انسانی مورد نیاز برای کار با این دستگاه زمان بسیار کمتری را جهت تنظیم و رسیدگی به امور مربوطه به آن صرف خواهد کرد.
فن های این کندانسور تقطیر از نوع کم مصرف می باشند و از جهات اقتصادی بسیار به صرفه تر از روش های دیگر (تولید یخ و استفاده در مدل های آبی و یا استفاده از لیتراژ بالای آب در جریان) می باشند.
جهت مشاهده فیلم های استفاده از این کندانسور های تقطیر که مشتریان مهرسا استیل برای ما ارسال کرده اند، می توانید به کانال یوتیوب مهرسا استیل مراجعه نمایید.
شهرداد –
قیمتش چند
مهدی –
عالیه
تاج –
سلام.باموتور برق 1000w میشه استفاده کرد؟؟
حمید حیدری –
سلام بله